Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.11.2013 22:37 - Нежната революция на лявосекстанските протестиращи
Автор: pomiqrat Категория: Политика   
Прочетен: 1694 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Хомосексуалистите не са нищо повече от останалите хора и те не трябва да бъдат толерирани и с това останалите граждани на тази държава да се чувстваме дискриминирани.

 Време е отговорните фактори в тази държава да изпълнят задълженията си и да издадат най-нормалната заповед в  ситуиация, в която протестиращите не изпълняват заповеди на полицията и протестират незаконно да бъдат спукани от бой и най-накрая да възмажеят.

 Да, ние наистина не сме нормална държава. В една нормална и функционираща държа никога няма да бъде позволено на шепа хора да тормозят цяла България. В една нормална държава никой няма да замеря полицаи с предмети, да им размахва пръст и да им крещи безнаказано, а ще бъдат прегазани.

 Какви са тези нежни протестиращи? Видиш ли полицай бил ги ударил и те пискат като момиченца. вие сте срам за България. Отишли сте на протест, а не на бдебие в църква, но метросексуалното и лявосекстанското общество няма как да разбере този прост факт. Дългото стоене пред огледалото с гребен, четка, гел, пяна за коса, епилатори, козметика и т.н. до там ви е изродило, че вместо отлечителни мъжки полови белези сте скопени.

 Какво очаквате да се промени след като БСП паднат от власт? Тоя филм вече сме го гледали многократно. Нереализираните номенклатурчици с ниски качества се възкачват на "царския" трон и започват да избиват комплекси. Кой, кой, кой ще ни оправи? мигленката кунева, бареков и всички бивши кадри на бсп, герб, сдс, одс и разни незнайни партии нарекли се реформаторски блок. Айде моля ви се. 

 Нежната революция на студентите с “гладната” стачка я гледахме вече. Революция организирана от номенклатурчици и изградили лица като емил кошлуков и петър корумбашев. Само какви лица на студенстките протести! Единият в партията срещу, която се бореше, а другият в телевизията с откровена проправителствена ориентация.

  Ех, само каква демокрация си “извоювахме”. петърчо създаде пошло предаване като ку-ку, в което да се усмиват политици и да се говорят цинизми и видиш ли живеем в демокрация, но на българина му стига да му позволят да псува на воля и да е доволен. Стига съм с еотклонявал от темата.

 Бой, бой и пак бой е единственото, което ще оправи тази държава. Мъжете се раждат в битка, а не в мирни протести. 

 Да естествено, че съм платен комунист, но ми е много интересно кой ми плаща при положение, че в България и в света никога не е имало комунизъм.




Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: pomiqrat
Категория: Спорт
Прочетен: 495111
Постинги: 140
Коментари: 557
Гласове: 1373
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930