Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.11.2013 14:27 - Смачкайте протестиращите
Автор: pomiqrat Категория: Политика   
Прочетен: 3972 Коментари: 6 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Източник на властта в държавата е народът. На него принадлежи върховенството при осъществяване на държавната власт. Това негово право е закрепено в Конституцията на Република България в чл.1 ал.2., изречение първо, който гласи: Цялата държавна власт произтича от народа.

Според тази разпоредба народът е източник на властта. Всички други правни субекти, които упражняват държавната власт получават своите правомощия от народа.

Изречение второ от чл.1, ал.2 гласи: Тя (държавната власт) се осъществява от него (народа) непосредствено и чрез органите, предвидени в тази Конституция.

Тази разпоредба ви казва, че народът осъществява принадлежащата му власт чрез избори и чрез пряко или косвено конституирани от него държавни органи!!! Държавата като особена политическа организация е изразител на народния глас. Народът даде своя глас и определи кой да е негов говорител за срок от четири години на 12.05.2013 г., когато гласуваха  3 541 745 души от хората имащи право на глас и днес държавата се управлява от законно избран кабинет. Тези гласове са общата воля на народа, а останалата част от гласоподавателите, която не е съгласна с тях да чака следващите избори и да даде своя глас. До тогава да бъде така любезна (каквато твърди, че е) да остави новите властимащи да свършат работата си без образно казано да е поставила пистолет до главите им и да нарежда от уж името на цялото общество. вие протестиращи сте една малка незначителна част от обществото, от която ни писна и съществува благодарение на волята на социума и благосклонната волята на властимащите.

Всякакви опити за отслабване на държавата от шепа хора трябва да се определя от нашето законно избрано правителство  като опит за бунт, който трябва да бъде наказан строго от съдебната власт, а органите на МВР да си свършат работата и да заловят организаторите, които подвеждат и най-безцеремонно водят за носовете една малка част от обществото с обещания за по-светли дни и чудно как все още не са издигнали великите лозунги за свобода, братство и равенство. МВР трябва да действа с цялата строгост, която им дава закона и да наказват нарушителите по улиците така, както ще накажат мен и всеки не протестиращ, когато нарушаваме "Закона за движение по пътищата" и всички останали закони, в които влизате в разрез. вие не трябва да имате привилегии, а ние да сме дискриминирани, за да се чувствате щастливи и свободни да изказвате мнението си незаконно. Аз не искам да ви гледам как ревете, че полицай ви е бил, защото не изпълнявате заповеди и да се изкарвате жертвена агънца. Като искате с незаконни средства да отслабите властта се дръжте поне като мъже.

Новата власт се опитва с цялата си законна власт да стабилизира държавата и да запълни дупките оставена от “новото икономическо течение дянков”. Новата власт се грижи за вас и не ви казва, че трябва да ядете постни пици и да затягаме коланите до безкрай. Новата власт дава на вашите майки, бащи, дядовци и баби коледни надбавки и по-високи пенсии от следващата година и увеличение на минималната работна заплата, което ще доведе до увеличение и на трудовите възнаграждения в частния сектор, а не ви казва, че сте в икономическа криза и доходите ви трябва да бъдат замразени и търси начини да покачи жизнените ви стандарти. Може да е с малко, но е далеч по-добре от нищо и обещания за средна заплата на нивото на ЕС, а след това да си измива ръцете с икономическата криза и най-нагло да ви говори от трибуните на парламента, че пенсиите щели да се покачат с някакви си 3%. А вие драги ми смехурковци, с колко покачихте пенсиите и заплатите за 3,5 г.?

Никаква милост за разни диви каратисти, пръмови и разни подобни нисши твари, които се опитват да се докопат до властта с всякакви средства, за да задоволят егото си, жертвайки благото на народа. Не ги галете с перца, смачкайте тях и техните верни слуги. 




Гласувай:
11



1. batogo - !!!:)))
15.11.2013 13:20
Има две безкрайни неща - Вселената и човешката глупост. За първото някои се съмняват, но за второто няма никакви съмнения и безброй доказателства, едно от които току що прочетох. :)
цитирай
2. mileidi46 - Абе простако ти нормален ли си?? ...
15.11.2013 13:25
Абе простако ти нормален ли си?? кого искаш да бъде смачакан-децата които стачкуват ли??
цитирай
3. анонимен - Логичен си, но хората вече не про...
15.11.2013 13:32
Логичен си, но хората вече не проявяват никакъв разум. Панаир на безумието и омразата.
цитирай
4. getmans1 - Много Ви здраве.
15.11.2013 15:01
...... знаете си нали? /от една „ нисша твар “ или „слуга“ по Ваш избор/
цитирай
5. staler - не ги смачкваите в никакъв случаи. ...
15.11.2013 21:58
не ги смачкваите в никакъв случаи.просто прекъснете каналите за финансирането им.да,ама не би.защото станишко добре знае,че сорос/разните му там департаменти,цру-та,фондации и пр./са сериозни организации,с които тои така или иначе е правил бизнес,и пак ще прави.
цитирай
6. ok3223 - Да се смачкат е малко
21.11.2013 12:35
Провокаторите да се изловят и на съд. Съдът да прецени, и с присъди по затворите за колкото се окаже, че са заслужили и са виновни.
Деца, а. 100-200 малоумника на по 20 - 30 год.платени, насърчавани като наемници, да свалят законно избрана власт.
Командвани и в услуга на ГРОБ и боклука от не влезли в НС през последните избори партии.
Провокатори насилници водещи страната към размирици, хаос и разруха ...
Платени провокатори на 20-30 год., ...
За такива закона е категоричен и ясен.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: pomiqrat
Категория: Спорт
Прочетен: 494770
Постинги: 140
Коментари: 557
Гласове: 1373
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930