Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.06.2014 22:12 - За Михо Рапа
Автор: pomiqrat Категория: Политика   
Прочетен: 3412 Коментари: 2 Гласове:
2

Последна промяна: 10.06.2014 22:24

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Мишко, шумкарче, неосъществена партийна агентуро, време е да освободиш България от жалкото си съществуване. 

В България е пълно с нискообразовани и злобни хора, които да ни тровят въздуха, за да търпим поредния озлобен човечец оправдаващ жалкия си живот и неуспехи с държавата. “България не ме обича, а аз съм ебати пича, шшшш, да ти ...”, знаеш кое!!! Много отдавна те осмяха и овековечиха дребната ти душица в песен. Дали високият ти интелект е успял да се разпознае? Държавата не е длъжна да прави нищо за паразити.

Мишко, време е да преглътни факта, че си се пръкнал на тази земя след пиянската изцепка на баща си и да продължиш напред. 
Ако наистина си мъжа, който твърдиш, че си ще удържиш на думата си и ще емигрираш. Любимата ти велика федерация САЩ те очаква с широко отворени обятия. Там ще постигнеш невиждани за рапа успехи и в предприемаческата дейност или както му викаш и си мислиш за правилно – бизнес, с огромния си потенциал неоценен в България. Все пак цяла година Бойо Борисов те тъпчеше, притискаше те в ъгъла и не ти позволи да станеш най-великият рапер на вселената и да развиеш предприемаческа дейност за стотици трилиони долари.
Мишко, ако от теб ставаше нещо щеше да направиш пари от простотията на хората купували ти пошлите албуми през 90-те години, но уви. “Акъл море, глава шамадура”, както казват възрастните хора. Навярно Бойко Борисов и тогава те е тъпкал като тревичка и не ти е позволил да си разгърнеш потенциала. разбира се, та той е виновен за ограбването на спестяванията на българския народ през 1996 г. Виновен е, че другарите изкараха български активи създадени от труда на народа във външнотърговски дружества и след това изкупиха България на безценица, разпределиха си държавата, непозволиха на иновативните хора да започнат сериозна предприемаческа дейност и изгониха близо 3 млн. българи, за да могат да купуват цигански гласове, твърдите им малоумни, миришещи на пръстт ядра и членовете им да им печелят изборите. Добре, че приятелките другари от незаконно съществуващата БСП бяха недалновидни и не посегнаха към интернета, че сега щеше да е едни от най-бавните и некачествени в света и нямаше да можеш да пускаш “мъдрите”си слова във фейсбук.

Другарю мишка, партизанино, нямали мандри за обиране, кокошки за крадене, че се занимаваш с фейсбук или другарите унищожиха българското село.   

Другарю мишка, партизанино, няма ги Вальо Кита и Ванко 1 да те дърпат напред и си стоиш в посредствеността, където е мястото на бездарниците. Като написах Ванко 1 готтино ли ти беше да харчиш мръсни пари изкарани от момичета принуждавани да простотуират? Къде беше тогава борецо за демокрация?

Другарю мишка, партизанино, виж докъде стигна приятелката ти “Дудука”, а ти си злобееш във фейсбук. Заедно тръгнахте по чалготеките, а той къде е, ти къде си? Явно партията майка е съзряла нечовешкия ти потенциал и прецени, че дори нямаш място на сметището наречено народно събрание. Съдба или лош човешки материал?

Другарю мишка, партизанино, демократите не трият мненията различни от твоето. Това е похват на комунистическата партия и диктаторите срешу които си!!!
България помни стотици хиляди свирколетковци, но ти се открояваш сред безцеремонно сред тях. 
България помни много хора, ала утайката забравя бързо и я оставя във вечно забвение, както се случи с теб, скъпо мое мишленце. Там на тавана, озлобен, покрит в прах, обвит в паяжина и плесен.

Медиите дълго време те натрапваха в пространството с бездарното ти нискокачествено творчество с ограничен речник. Апогей на словото не означава да знаеш думи като “педераст” и “проститутка” и да ги повтаряш като развалена комунистическа грамофонна плоча.

Изпаднал в забрава Михо Рапа реши да се откъсне от тавана като опита да си вдигне рейтинга с измислен от него скандал с човека с най-висок рейтинг в България. Е, не ти се получи. С песен оскверняваща националния флаг, за което заслужаваше най-малкото условна присъда. Песен, която бяха чували ограничен кръг хора, но това подразнило Бойко Борисов, на който със сигурност не му пука за подлезурковци, които му духат без да е проявявал интерес към тях. 
Сега се чудя ти ли си прост или телевизиите, които те канят да коментираш въпроси, по които не си подготвен или просто те канят да ти се подиграват.  Никой не се интересува от хленчещи старци опитващи се да правят рап.   
Михо Рапа, сменяш си мнението по-често от тинейджърски цикъл.  Самоопредили се най-накрая. Демократ ли си, социалист ли си, какъв си? Не можеш едновременно да духаш на Сергея и да си против Русия и в подкрепа за САЩ. Обърна резбата и стана бисексуален ли? 

Вече не ти отива на годините да се опитваш да се правиш на рапър и гангстер. Трагично е. Предизвикваш огромна жалост в хората. Може би затова вече не те бият по участията ти. 

Ей Богу, мъжете в критическата ходят по жени, а то горкото ходи след Бойко Борисов! Аналът ти стана по широк от озоновата дупка от даване на червени и дпс-ри.
Таз година горд социалист, догодина безцензурист.
 



Гласувай:
2



1. 1997 - Тури му пепел.
11.06.2014 08:38
ОставИ човека! Съществува ли забрана рапър да има предпочитания? За Едвин- поета може, за Вежди- склуптора може, нека има място за всички.
цитирай
2. getmans1 - Това нещо 1997, пък ме уби!
11.06.2014 19:32
Едвин, Вежди и Шамара на един кантар???
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: pomiqrat
Категория: Спорт
Прочетен: 495280
Постинги: 140
Коментари: 557
Гласове: 1373
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930