Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.12.2011 15:13 - Издънките на "А" група за есенния полусезон
Автор: pomiqrat Категория: Спорт   
Прочетен: 1291 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 12.11.2013 22:45



Отбора на издънките за есенния полусезон на "А" група.

 Вратар:

Иван Караджов – юношата на ЦСКА доказа, че не става за големия футбол и в началото на сезона бе закотвен на скамейката на ЦСКА за сметка на алжирския национал М`Боли. Караджов реши да напусне с гръм и трясък “червените” като ги обвини, че не са му изплатили една заплата, а сега има вероятност да остане извън футбола, ако родния му клуб докаже, че Караджов неправомерно е напуснал отбора.

Защитници

Павел Виданов - още един юноша на ЦСКА, който скъса по вина с клуба и още един, който няма да липсва на отбора. Сега остава трудното за Виданов да си намери отбор, който да му даде шанс да се научи да играе с топката.

Иво Иванов - юношата на Берое с нищо не доказа, че става за отбора на “Левски”. След контузията на шведския централен защитник Рипс и след като Грийн бе върнат в центъра на терена Иванов получи възможността за игра, но тотално се провали с безбройните си грешки

Пламен Крачунов – юношата на Марица пристигна на “Армията” на пожар след контузията на Апостол Попов. Бранителят се провали тотално и с тромовото си предвижване на терена и създаде куп проблеми за  “армейците”. Младият футболист направи непростим пропуск срещу Славия от границата на малкото наказателно поле и с решението си да довкара топката във вратата на Ботев Враца, след като беше в очебийна засада лиши отбора си от трите точки.

Марко Видович – черногорският юношески национал предложен от гурото на синята публика Станимир Стоилов по-скоро бе пробутан на “Герена” и с нищо не доказа, че трябва да бъде в ПФК “Левски”. В началото на сезона му бе даден шанс да се докаже, но бързо бе закотвен на скамейката за сметка на Орлин Старокин и е пътник.

Полузащитници:

Калоян Караджинов – бившият зидар за кой ли път бе изгонен от Локомотив София заради слаба игра като този път май ще му е за последно и отново ще трябва да поеме към строителството.

Ненад Лукич - този футболист изобщо съществува ли или е създаден от фен на FIFA EA Sports? Сърбинът обиколи ежедневниците с трансфери в Челси, Арсенал и Манчестър Юнайтед, но явно колегите са имали предвид някой от аматьорските отбори в България, а не английските грандове. Юношата на Звезда остана пълна загадка на футболния терен и яка тупалка в нощните заведения.

Тони Калво – юношата на Барселона обявен за най-добрият чужденец идвал някога в България от медиите, кой знае защо, единствено разкара дългата си коса из българските терени и се оказа  жалка имитация Made in China.

Нападатели:

Спас Делев – бързоногият футболист намали скоростта през есента и от него нямаше помен. Многобройните слухове за трансфери изглежда го размечтаха и за игра в свой собствен свят, където невкарването на голове и липсата на желание за игра е отлична способност.

Селио Кодо – гласеният за голмайстор на Литекс бразилец по-вероятно ще бъде натирен от оранжевите да си поддържа тена по плажовете на Копакабана в четвърто-дивизионния си или пето-дивизионен бразилски отбор.

Евгени Йорданов - роденият в Кюстендил нападател изглежда преди началото на сезона се е хванал на бас, че няма да отбелязва голове. Нападателят на Берое по-скоро стои като украшение в редиците на Илиан Илиев и хич не му е до опъване на мрежите на противниковоте врати. не, че това някога му се е отдавало кой знае колко.

Старши треньор:

Георги Иванов - Гонзо - синята легенда съвсем очаквано се провали с гръм и трясък начело на ПФК "Левски" и едва не докара до там отбора си да остане без шансове за участие в европейските клубни турнири, но благодарение на слабите изяви на останалите отбори и не чак толкова бързата му смяна сините са спасени и са дори в играта за титлата.




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: pomiqrat
Категория: Спорт
Прочетен: 495278
Постинги: 140
Коментари: 557
Гласове: 1373
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930